Ceapă feliată groasă cu cimbru de lămâie

Ceapa feliată groasă cu cimbru de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 144 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline extravirgin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cartofi copți feliați cu lămâie-cimbru, Friptură feliată cu usturoi cu ceapă, și Cotlet de porc marinat cu muștar tăiat gros cu ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu gaz sau pregătiți un foc într-un grătar cu cărbune.
Combinați oțetul, usturoiul și cimbrul într-o cratiță mică și încălziți până când sunt parfumate și abia încep să se aburească (amestecul va înregistra aproximativ 66° pe un termometru citit instant); nu lăsați să fiarbă.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 20 de minute.
Între timp, tăiați ceapa în felii groase de inci și așezați-o pe o foaie de copt. (Pentru a face mai ușor să întoarceți ceapa pe grătar și pentru a evita pierderea inelelor de ceapă în foc, introduceți o scobitoare în partea laterală a fiecărei felii, împingând-o la jumătate; sau puneți un suport de răcire cu sârmă pe grătar, astfel încât ceapa să nu alunece.)
Ungeți pe ambele părți cu 3 până la 4 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați ceapa pe cea mai fierbinte parte a grătarului și gătiți, nemișcată, timp de 4 până la 5 minute, până când este carbonizată pe prima parte. Întoarceți și gătiți încă 3 până la 4 minute sau până când se înmoaie și se carbonizează ușor pe a doua parte.
Transferați pe o foaie de copt sau un platou și îndepărtați scobitorii dacă le-ați folosit, apoi stivuiți cu grijă feliile de ceapăcum ar fi clătitelepe un platou de servire.
Bateți restul de ulei de măsline în amestecul de oțet și stropiți-l peste ceapă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;