Ceapă feliată groasă cu cimbru de lămâie

Ceapă feliată groasă cu cimbru de lămâie
Ceapa feliată groasă cu cimbru de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 144 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de oțet balsamic, ulei de măsline extravirgin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cartofi copți feliați cu lămâie-cimbru, Friptură feliată cu usturoi cu ceapă, și Cotlet de porc marinat cu muștar tăiat gros cu ceapă roșie caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar cu gaz sau pregătiți un foc într-un grătar cu cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați oțetul, usturoiul și cimbrul într-o cratiță mică și încălziți până când sunt parfumate și abia încep să se aburească (amestecul va înregistra aproximativ 66° pe un termometru citit instant); nu lăsați să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea 20 de minute.
4
Între timp, tăiați ceapa în felii groase de inci și așezați-o pe o foaie de copt. (Pentru a face mai ușor să întoarceți ceapa pe grătar și pentru a evita pierderea inelelor de ceapă în foc, introduceți o scobitoare în partea laterală a fiecărei felii, împingând-o la jumătate; sau puneți un suport de răcire cu sârmă pe grătar, astfel încât ceapa să nu alunece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Ungeți pe ambele părți cu 3 până la 4 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Așezați ceapa pe cea mai fierbinte parte a grătarului și gătiți, nemișcată, timp de 4 până la 5 minute, până când este carbonizată pe prima parte. Întoarceți și gătiți încă 3 până la 4 minute sau până când se înmoaie și se carbonizează ușor pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
7
Transferați pe o foaie de copt sau un platou și îndepărtați scobitorii dacă le-ați folosit, apoi stivuiți cu grijă feliile de ceapăcum ar fi clătitelepe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
ScobitoriScobitori
8
Bateți restul de ulei de măsline în amestecul de oțet și stropiți-l peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
10
articol var
11
Type_27_data = {};
12
articol
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista