Ceapă dulce și acră
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Ceapa dulce și acră ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 144 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, apă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce și acră, și Ceapă dulce și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Adăugați ceapa; acoperiți și fierbeți timp de 3 minute.
Scurgeți și puneți imediat ceapa în apă cu gheață.
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă pătrunjelul, oțetul, mierea, sarea și piperul; se încălzește.