Ceapă Dulce La Grătar
Nevoie de un garnitură fără gluten, primară și vegană? Ceapa dulce la grătar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 57 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, vinetă de plante și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ceapă Dulce La Grătar, Ceapă dulce umplute cu scoici la grătar, și Ceapă dulce la grătar cu glazură balsamică.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt).
Tăiați ceapa în felii groase de 1/2 inci.
Periați cu 2 linguri. Vinaigrette De Plante Proaspete. Ceapa la grătar, acoperită cu capac de grătar, 10 minute pe fiecare parte sau până când este crocantă.
Se presară cu sare și piper după gust.
Se servește cu vinetă de plante proaspete rămase, dacă se dorește.