Ceapă Dulce La Cuptor
Ceapa dulce la cuptor este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de oțet balsamic, ardei gras, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Ceapă Dulce La Cuptor, Ceapă Dulce Umplută La Cuptor, și Ceapă Dulce Cremoasă La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii grași pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Se fierbe la 5 inci de căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) aproximativ 5 minute sau până când ardeii grași arată vezicule.
Așezați ardeii grași într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigilați și lăsați să stea 10 minute pentru a slăbi pielea. Curățați, semănați și tocați ardeii grași.
Tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărei cepe, formând o bază pe care să stea ceapa.
Îndepărtați centrele de ceapă, lăsând coji groase de 1/2 inch. (Centre de rezervă pentru alte utilizări.)
Se amestecă împreună ardei gras, roșii, și următoarele 6 ingrediente; lingura uniform în coji de ceapa.
Așezați ceapa într-un vas de copt pătrat de 9 inci.
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 50 de minute și garnisiți, dacă doriți.