Ceapă Dulce Habanero
Ceapa dulce Habanero ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 40 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 137 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Toateretete are 5 fani. Dacă aveți zahăr brun, ceapă, piper habanero și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Pibil de fenicul prăjit cu ceapă Haba Elixero-Lime, Burger Oaxaca cu Manchego, Avocado și ceapă Habanero murată, și Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și salsa de mango Habanero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa, ardeiul habanero, zahărul brun, sarea și piperul în unt fierbinte; gătiți și amestecați până când ceapa devine translucidă și se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Se amestecă 1 lingură de unt în amestecul de ceapă și se continuă să se gătească și se amestecă până se caramelizează ceapa, 5 până la 10 minute.
Scoateți ceapa din tigaie și deasupra cu restul de 1 lingură de unt.