Ceapă De Primăvară Murată

Ceapa de primăvară murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 192 calorii. 170 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de oțet de mere, ceapă de primăvară, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă De Primăvară Murată, Ceapă De Primăvară Murată, și Sandvișuri cu slănină și ouă cu ceapă de primăvară murată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o cutie mică de baie cu apă clocotită și un borcan de halbă.
Spălați și tăiați subțire ceapa de primăvară tăiată în rondele subțiri. Într-o oală mică, combinați oțet, apă, zahăr, sare, semințe de muștar, sare de țelină și fulgi de chili roșii. Aduceți la fierbere. Odată ce saramura fierbe, adăugați ceapă. Se amestecă pentru a combina și a găti până când ceapa se încălzește, 2 până la 3 minute.
Scoateți oala de pe foc și ceapa pâlnie în borcan halbă pregătit. Ștergeți janta, aplicați capacul și inelul și procesați într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 10 minute. Când timpul a trecut, scoateți borcanul din conservă și lăsați-l să se răcească. Verificați pentru a vă asigura o etanșare bună odată ce borcanul este rece.
Lăsați murăturile să se odihnească cu cel puțin două zile înainte de utilizare. Nedeschis, această murătură se va păstra până la un an într-un loc răcoros și întunecat. Odată deschis, păstrați la frigider și utilizați în 2-3 săptămâni.