Ceapă De Primăvară Murată

Ceapă De Primăvară Murată
Ceapa de primăvară murată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 192 calorii. 170 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de oțet de mere, ceapă de primăvară, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă De Primăvară Murată, Ceapă De Primăvară Murată, și Sandvișuri cu slănină și ouă cu ceapă de primăvară murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o cutie mică de baie cu apă clocotită și un borcan de halbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Spălați și tăiați subțire ceapa de primăvară tăiată în rondele subțiri. Într-o oală mică, combinați oțet, apă, zahăr, sare, semințe de muștar, sare de țelină și fulgi de chili roșii. Aduceți la fierbere. Odată ce saramura fierbe, adăugați ceapă. Se amestecă pentru a combina și a găti până când ceapa se încălzește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți oala de pe foc și ceapa pâlnie în borcan halbă pregătit. Ștergeți janta, aplicați capacul și inelul și procesați într-o cutie de baie cu apă clocotită timp de 10 minute. Când timpul a trecut, scoateți borcanul din conservă și lăsați-l să se răcească. Verificați pentru a vă asigura o etanșare bună odată ce borcanul este rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PâlniePâlnie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați murăturile să se odihnească cu cel puțin două zile înainte de utilizare. Nedeschis, această murătură se va păstra până la un an într-un loc răcoros și întunecat. Odată deschis, păstrați la frigider și utilizați în 2-3 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În48 hrs
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista