Ceapă de primăvară la grătar și ochi de coastă

Ceapă de primăvară la grătar și ochi de coastă
Ceapa de primăvară la grătar și Rib-Eye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 729 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.88 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, cățel de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet de vită la grătar cu ceapă de primăvară la grătar, The Crisper Whisperer: Ceapă De Primăvară La Grătar, și Sparanghel la grătar și ceapă de primăvară cu sos de lămâie.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa și friptura într - un 9-cu 13-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mic și se toarnă peste ceapă și friptură, transformând ingredientele în strat. Se răcește cel puțin 1 oră și până la noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550). Friptura la grătar, acoperită, întorcându-se o dată și mutând-o din flacără, după cum este necesar, pentru a preveni carbonizarea, până când se face așa cum doriți, aproximativ 8 minute pentru mediu-rar. În ultimele minute, adăugați ceapa la grătar, așezându-le perpendicular pe grătare. Gatiti, intorcand dupa cum este necesar, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie si apar urme de gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
* Cumpărați pe piețele Latino, piețele fermierilor și unele magazine alimentare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista