Ceapă de primăvară la grătar și ochi de coastă

Ceapa de primăvară la grătar și Rib-Eye ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 59G de grăsime, și un total de 729 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $5.88 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, cățel de usturoi, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Filet de vită la grătar cu ceapă de primăvară la grătar, The Crisper Whisperer: Ceapă De Primăvară La Grătar, și Sparanghel la grătar și ceapă de primăvară cu sos de lămâie.
Instrucțiuni
Așezați ceapa și friptura într - un 9-cu 13-in. vas de copt.
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mic și se toarnă peste ceapă și friptură, transformând ingredientele în strat. Se răcește cel puțin 1 oră și până la noapte.
Încălziți grătarul la mare (450 până la 550). Friptura la grătar, acoperită, întorcându-se o dată și mutând-o din flacără, după cum este necesar, pentru a preveni carbonizarea, până când se face așa cum doriți, aproximativ 8 minute pentru mediu-rar. În ultimele minute, adăugați ceapa la grătar, așezându-le perpendicular pe grătare. Gatiti, intorcand dupa cum este necesar, pana cand ceapa incepe sa se inmoaie si apar urme de gratar.
* Cumpărați pe piețele Latino, piețele fermierilor și unele magazine alimentare.