Ceapă De Primăvară Carbonizată Cu Sos De Cremă De Muștar

Ceapă De Primăvară Carbonizată Cu Sos De Cremă De Muștar
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Ceapa de primăvară carbonizată cu sos de cremă de muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 379 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 1. Această rețetă din cuvântul mușcat are 13 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Midii aburite cu cidru, ceapă de primăvară și smântână, Pui cu sos de muștar-vin alb și legume de primăvară, și Fasole Cu Ceapă Caramelizată Și Sos De Muștar.
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții1
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista