Ceapă curry și carne de vită Subs
Ceapa curry și carnea de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 288 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, carne de vită prăjită, maioneză fără grăsimi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cochet Ceapa Chiftele Submarine, Cochet Ceapa Chiftea Dip Submarine, și Carne De Vită Fierbinte Cheddar Submarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați ceapa; sotati 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 20 până la 25 de minute sau până când ceapa este aurie. Se amestecă pudra de curry și usturoiul; gatiti, amestecand constant, 5 minute suplimentare.
Tăiați o felie groasă de 1/2 inci deasupra fiecărei role; puneți blaturile deoparte. Goliți centrele de rulouri, lăsând cochilii groase de 1/2 inch. Rezervați interiorul rulourilor pentru o altă utilizare.
Combinați maioneza și muștarul, amestecând bine.
Întindeți 1 lingură amestec de maioneză peste fundul porțiunii scobite din fiecare rolă; top uniform cu carne de vită. Se amestecă amestecul de ceapă peste carnea de vită; acoperiți cu vârfuri de rulouri.