Ceapă curry și carne de vită Subs

Ceapă curry și carne de vită Subs
Ceapa curry și carnea de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 288 calorii, 19g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, carne de vită prăjită, maioneză fără grăsimi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cochet Ceapa Chiftele Submarine, Cochet Ceapa Chiftea Dip Submarine, și Carne De Vită Fierbinte Cheddar Submarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați ceapa; sotati 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți 20 până la 25 de minute sau până când ceapa este aurie. Se amestecă pudra de curry și usturoiul; gatiti, amestecand constant, 5 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
3
Tăiați o felie groasă de 1/2 inci deasupra fiecărei role; puneți blaturile deoparte. Goliți centrele de rulouri, lăsând cochilii groase de 1/2 inch. Rezervați interiorul rulourilor pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Combinați maioneza și muștarul, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
5
Întindeți 1 lingură amestec de maioneză peste fundul porțiunii scobite din fiecare rolă; top uniform cu carne de vită. Se amestecă amestecul de ceapă peste carnea de vită; acoperiți cu vârfuri de rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
La 8 PruneLa 8 Prune
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista