Ceapă coaptă cu rozmarin și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa coaptă cu rozmarin și smântână. Această rețetă servește 6 și costă 64 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 162 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de bulion de pui, ceapă, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pui la cuptor cu ceapă, usturoi și rozmarin, Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin, și Dovleac copt cu smântână și ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Feliați aproximativ 1/4 inch din vârfurile și fundul cepei.
Tăiați pe jumătate transversal lăsând pielea aprinsă și aranjați partea tăiată în sus într-un vas de copt puțin adânc.
Se toarnă bulionul de pui peste și în jurul jumătăților de ceapă, apoi se strecoară cu ulei de măsline. Condimentează liberal cu sare, piper și rozmarin.
Așezați deasupra unei foi de cookie pentru a prinde orice stropi care pot apărea.
Coaceți neacoperit timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când ceapa este ușor străpunsă cu un cuțit și lichidul s-a redus cu 1/
Scoateți vasul din cuptor și turnați crema peste ceapă. Reveniți la cuptor și continuați să coaceți neacoperit până când sucurile de tigaie s-au îngroșat ușor și ceapa se rumenesc, până la 30 de minute.