Ceapă coaptă cu brânză

Ceapă coaptă cu brânză
Rețeta de ceapă coaptă brânză poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Acest fel principal are 298 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 24 de fani. Dacă aveți la îndemână piper prăjit dintr-un borcan, jumătate de bilă mozzarella, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Ceapă Coaptă Cu Brânză, Cavatappi coapte cu brânză cu ceapă și ardei, și Caserola de cartofi cu brânză cu ceapă caramelizată, Gruyere, slănină și ceapă crocantă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înjumătățiți fiecare ceapă prin mijloc. Cuptor cu microunde în perechi timp de 4 minute la mare până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
3
Îndepărtați mijlocul cepei, lăsând aproximativ 3 straturi exterioare la locul lor, ca niște boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Bateți mijlocul de ceapă într-un robot de bucătărie până când este pulpos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se amestecă cu mozzarella, jumătate de cheddar, măslinele, ardeii, usturoiul, firimiturile și cea mai mare parte a cimbrului, apoi se condimentează bine. Puneți umplutura în cutiile de ceapă și transferați-o într-un vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se presară cu restul de cheddar și cimbru, apoi se prăjește timp de 15 minute până când este fierbinte și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista