Ceapă coaptă cu brânză
Rețeta de ceapă coaptă brânză poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,24 USD pe porție. Acest fel principal are 298 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă de la BBC Good Food are 24 de fani. Dacă aveți la îndemână piper prăjit dintr-un borcan, jumătate de bilă mozzarella, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare includ Ceapă Coaptă Cu Brânză, Cavatappi coapte cu brânză cu ceapă și ardei, și Caserola de cartofi cu brânză cu ceapă caramelizată, Gruyere, slănină și ceapă crocantă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Înjumătățiți fiecare ceapă prin mijloc. Cuptor cu microunde în perechi timp de 4 minute la mare până la moale.
Îndepărtați mijlocul cepei, lăsând aproximativ 3 straturi exterioare la locul lor, ca niște boluri mici.
Bateți mijlocul de ceapă într-un robot de bucătărie până când este pulpos.
Se amestecă cu mozzarella, jumătate de cheddar, măslinele, ardeii, usturoiul, firimiturile și cea mai mare parte a cimbrului, apoi se condimentează bine. Puneți umplutura în cutiile de ceapă și transferați-o într-un vas de copt.
Se presară cu restul de cheddar și cimbru, apoi se prăjește timp de 15 minute până când este fierbinte și auriu.