Ceapă Cippolini Înăbușită Balsamică
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Ceapa Cippolini înăbușită balsamică ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, rozmarin, ceapă cippolini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Cotlete de miel la tigaie cu ceapă Cippolini, Ceapa Cipolline balsamic-fiert cu rodie, și Sparanghel Fiert Și Ceapă Cipolline Cu Pancetta Și Balsamic B.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 cu suportul în mijloc.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați ceapa și fierbeți 1 minut.
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron cu apă cu gheață.
Lăsați să stea 1 minut, apoi coajați cu un cuțit mic.
Topiți untul și uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare (12 inci) rezistentă la cuptor până când spuma din unt dispare. Saut ceapa pana se rumeneste (aproximativ 5 minute). Adăugați cu grijă oțet balsamic (se va stropi puțin), apă, miere, rozmarin, frunze de dafin, sare și piper și aduceți la foc mic.
Transferați ceapa cu lichid în cuptor. Se fierbe, neacoperit, până când ceapa este fragedă și lichidul este siropos (aproximativ 1 oră).
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.