Ceapă Cipollini prăjită cu oțet de Sherry
Ceapa Cipollini prăjită cu oțet de Sherry este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de sherry, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ceapă Cipollini Prăjită, Ceapă Cipollini prăjită și Treviso, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cipollini până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare rece. Tăiați și curățați ceapa și uscați-o.
Transferați ceapa într-o tigaie mare rezistentă la cuptor și amestecați uleiul de măsline, frunzele de cimbru, zahărul și 1/4 cană de oțet de sherry. Se aduce la foc mic la foc moderat. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți ceapa în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când este moale.
Scoateți folia și prăjiți ceapa timp de aproximativ 10 minute, bătând de câteva ori cu sucurile, până când sunt ușor glazurate.
Transferați tigaia în aragaz.
Adăugați restul de 2 linguri de oțet de sherry și amestecați la foc moderat până când ceapa este bogat glazurată, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și mult piper și servește.