Ceapă Cipollini prăjită cu oțet de Sherry

Ceapă Cipollini prăjită cu oțet de Sherry
Ceapa Cipollini prăjită cu oțet de Sherry este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.06 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de sherry, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ceapă Cipollini Prăjită, Ceapă Cipollini prăjită și Treviso, și Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cipollini până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se scurge și se răcește sub apă curgătoare rece. Tăiați și curățați ceapa și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Transferați ceapa într-o tigaie mare rezistentă la cuptor și amestecați uleiul de măsline, frunzele de cimbru, zahărul și 1/4 cană de oțet de sherry. Se aduce la foc mic la foc moderat. Acoperiți tigaia cu folie și prăjiți ceapa în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când este moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți folia și prăjiți ceapa timp de aproximativ 10 minute, bătând de câteva ori cu sucurile, până când sunt ușor glazurate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Transferați tigaia în aragaz.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
7
Adăugați restul de 2 linguri de oțet de sherry și amestecați la foc moderat până când ceapa este bogat glazurată, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și mult piper și servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista