Ceapă Cipollini Prăjită
Ceapa prăjită Cipollini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 3,23 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, apă, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ceapă Cipollini prăjită și Treviso, Ceapă Cipollini Prăjită Balsamică, și Miere Balsamică Prăjită Cipollini Ceapă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Aduceți apa la fierbere într-o oală.
Adăugați ceapă; gatiti 30 de secunde.
Scurgere; rece. Curățați ceapa; aranjați într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu. Se acoperă cu 4 crenguțe de rozmarin.
Combinați vinul și următoarele 4 ingrediente (vin prin miere), amestecând cu un tel.
Se toarnă amestecul de vin peste ceapă.
Coaceți la 475 timp de 30 de minute, întorcându-vă de două ori.
Scoateți ceapa din tigaie cu o lingură cu fante. Turnați cu grijă lichidul de gătit într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 3 minute sau până când amestecul are consistența unui sirop subțire.
Se toarnă peste ceapă; aruncați bine pentru a acoperi.
Garnisiți cu crenguțe de rozmarin, dacă doriți.