Ceapă caramelizată și straturi de slănină Canadiană
Ceapa caramelizată și straturile de slănină Canadiană necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 292 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați muștar maro picant, ceapă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Ceapă caramelizată și straturi de slănină Canadiană, Tartă cu ceapă caramelizată și slănină Canadiană, și Straturi canadiene-bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sotati 4 minute. Reduceți căldura; gătiți 10 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Adăugați ardeiul gras; gătiți timp de 1 minut.
Se ia de pe foc; amestecați slănina.
Aranjați 3 căni de pâine într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit; deasupra cu jumătate de amestec de ceapă. Repetați stratul cu amestecul rămas de pâine și ceapă.
Combinați laptele și următoarele 5 ingrediente (lapte prin ouă) într-un bol mediu; amestecați bine cu un bici.
Se toarnă amestecul de ou peste amestecul de pâine și se acoperă cu brânza. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Lăsați caserola să stea 30 de minute la temperatura camerei. Descoperiți și coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.