Ceapă caramelizată și Pizza Pancetta crocantă
Ceapa caramelizată și Pizza Pancetta crocantă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 510 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de crustă de pizza, brânză fontina, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Fontina, ceapă caramelizată și Pizza Pancetta, Varză de Bruxelles, Pancettan și ceapă roșie caramelizată Crostini, și Frittata cu ceapă caramelizată, Pancettan și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 475 buc. F. Se pulverizează foaia de cookie cu spray de gătit. Desfaceți aluatul pe foaia de biscuiți; începând de la centru, apăsați aluatul într-un dreptunghi de 15x10 inci.
În tigaia mare antiaderentă, încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu-mare; se amestecă pancetta. Gatiti si amestecati 2 minute sau pana cand pancetta este crocanta.
Se amestecă ceapa, cimbru, sare și piper; gatiti si amestecati la foc mediu-mic 20 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste, amestecand frecvent.
Ungeți aluatul cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline; se acoperă cu jumătate de amestec de ceapă, până la 1/2 inch de margini.
Presărați brânzeturi peste pizza și acoperiți cu amestecul de ceapă rămas.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când crusta este crocantă și brânza în centru este topită.
Se presară cu piper negru.