Ceapă caramelizată, Smog elvețian și straturi de brânză Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa caramelizată, Bietă elvețiană și Stratan de brânză Fontina. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 250 de calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tacos De Ceapă Elvețiană Și Caramelizată, Lasagna de ceapă elvețiană și caramelizată, și Ceapă, slănină și straturi de brânză elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa; gatiti 12 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Adăugați bietă; gatiti 5 minute sau pana cand se ofileste bieta, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare. Mișto.
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, lapte și următoarele 5 ingrediente (prin pâine) într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați jumătate din amestecul de pâine într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă uniform cu tofu, jumătate din amestecul de bietă și 1/2 cană de brânză. Completați uniform cu amestecul de pâine rămas, amestecul rămas de brânză și restul de 1/2 cană de brânză. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit. La frigider 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți straturile din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
Coaceți straturile, acoperite, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când este setat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.