Ceapă caramelizată, Smog elvețian și straturi de brânză Fontina

Ceapă caramelizată, Smog elvețian și straturi de brânză Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa caramelizată, Bietă elvețiană și Stratan de brânză Fontina. Această rețetă servește 8 și costă 1,43 USD pe porție. O porție conține 250 de calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper, pâine, înlocuitor de ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tacos De Ceapă Elvețiană Și Caramelizată, Lasagna de ceapă elvețiană și caramelizată, și Ceapă, slănină și straturi de brânză elvețiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa; gatiti 12 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați bietă; gatiti 5 minute sau pana cand se ofileste bieta, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță sare. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Combinați restul de 1/4 linguriță de sare, lapte și următoarele 5 ingrediente (prin pâine) într-un castron mare; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați jumătate din amestecul de pâine într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă uniform cu tofu, jumătate din amestecul de bietă și 1/2 cană de brânză. Completați uniform cu amestecul de pâine rămas, amestecul rămas de brânză și restul de 1/2 cană de brânză. Acoperiți cu folie acoperită cu spray de gătit. La frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Chard ElvețianChard Elvețian
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți straturile din frigider; lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
9
Coaceți straturile, acoperite, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate56
Revista