Ceapă caramelizată, slănină canadiană și sandvișuri cu ouă

Ceapă caramelizată, slănină canadiană și sandvișuri cu ouă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ceapa caramelizată, slănina canadiană și sandvișurile cu ouă. Această rețetă face 4 porții cu 196 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pâine, slănină Canadiană, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartă cu ceapă caramelizată și slănină Canadiană, Ceapă caramelizată și straturi de slănină Canadiană, și Quiche De Ceapă Cu Slănină Canadiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa, zahărul, oțetul, sarea și piperul; sotati 8 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați slănină Canadiană în tigaie; gătiți 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți slănina canadiană din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Ștergeți tava curată cu prosoape de hârtie. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ouă în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Strat 1 felie de slănină Canadiană, 1/4 cană amestec de ceapă și 1 ou pe fiecare din cele 4 felii de pâine. Se acoperă cu felii de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon CanadianBacon Canadian
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista