Ceapă Caramelizată-Răspândire De Cartofi
Ceapa caramelizată-răspândirea cartofului este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 22 de porții. O porție conține 42 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet balsamic, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un condiment ieftin. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Răspândirea Cepei Caramelizate, Tartinat De Afine Cu Ceapă Caramelizată, și Ceapă Caramelizată-Creveți Răspândiți.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa în tigaie; saut 5 minute. Reduceți focul la mediu-mic; gatiti 45 de minute sau pana se rumenesc, amestecand frecvent.
Puneți cartoful într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când este foarte fragedă.
Scurgere. Se răcește 5 minute.
Combinați cartoful și fasolea într-un castron mare; mash cu un masher de cartofi.
Adăugați ceapa, oțetul, sarea și piperul; se amestecă bine.
Adăugați iaurtul și smântâna; se amestecă până se omogenizează bine. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.