Ceapă Caramelizată Rapidă Chard Elvețian

Ceapă Caramelizată Rapidă Chard Elvețian
Ceapă caramelizată rapidă Chard elvețian este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de smog elvețian, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Chard elvețian cu ceapă, Tacos De Ceapă Elvețiană Și Caramelizată, și Lasagna de ceapă elvețiană și caramelizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ulei de măsline; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Adăugați ceapa și bicarbonatul de sodiu; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CeapăCeapă
4
Adăugați bietă elvețiană și apă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand bietele se ofilesc. Se amestecă oțetul și piperul negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Chard ElvețianChard Elvețian
OțetOțet
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate85
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista