Ceapă Caramelizată Cu Castane Și Prune
Ceapa caramelizată cu castane și prune uscate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 1,32 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 215 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți castane, stoc de pui, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Ceapă caramelizată cu castane și prune, Gutui și prune cu brioșă caramelizată, și Copane și coapse de pui cu prune și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mare de apă la fiert.
Adăugați ceapa și blanch timp de 30 de secunde.
Se scurge într-o strecurătoare sub apă curgătoare rece. Alunecați piei de hârtie și uscați ceapa.
Într-o tigaie mare și adâncă, combinați bulionul de pui cu apa, untul, oțetul și zahărul. Acoperiți și aduceți la fierbere.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți la foc moderat, până când sunt crocante, aproximativ 15 minute. Descoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este acoperită cu un caramel adânc auriu, cu aproximativ 30 de minute mai mult; adăugați câteva linguri de apă pe măsură ce lichidul se evaporă.
Adăugați coniacul, prunele și castanele în ceapă și gătiți doar până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron de servire.
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și răzuiți orice caramel lipit de fund și lateral.
Se toarnă sosul peste ceapă, se ornează cu pătrunjelul și se servește.
Faceți înainte: ceapa caramelizată, prunele și castanele pot fi refrigerate peste noapte într-un vas de copt. Reîncălziți într-un cuptor 325, adăugând câteva linguri de apă, dacă este necesar.
Garnisiți cu pătrunjel chiar înainte de servire.