Caramelizat ceapa-capră brânză Dip este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 178 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vidalia, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Ceapă Caramelizată Și Brânză De Capră, BRÂNZĂ DE CAPRĂ, CEAPĂ CARAMELIZATĂ ȘI BRUSCHETĂ DE SMOCHINE, și Tarte caramelizate cu ceapă și brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Ulei cald într-o tigaie medie grea la foc mediu-mic. Se amestecă ceapa; se presară sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scoateți capacul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa devine maro auriu, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se transferă într-un castron și se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron mare, bateți brânza de capră, maioneza, smântâna, crema de brânză și oțetul până se omogenizează. Se amestecă ceapa și se condimentează cu piper. Acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore pentru a permite dezvoltarea aromelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză De Capră
Maioneză
Smântână
Oțet
Piper
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Serviți dip răcit sau la temperatura camerei cu crudite.