Ceapă Afumată

Ceapă Afumată
Ceapa afumată este o fără gluten rețetă cu 20 de porții. O porție conține 487 calorii, 3G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, sos worcestershire, fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tarta cu somon afumat si ceapa, Somon afumat și ceapă caramelizată, și Frittata de somon afumat și ceapă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înmuiați chipsurile de hickory în apă timp de 30 de minute, apoi scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
3
Așezați chipsurile înmuiate într-un fumător de plită sau fumător în aer liber la foc mediu-mare. Curățați și sfărâmați ceapa și puneți-o într-o tigaie perforată. Acoperiți cu folie de tablă, faceți câteva găuri în ea, puneți-l în fumător și fumați timp de 1 oră. Ceapa ta ar trebui să fie moale și să aibă o culoare maro frumoasă. Degustarea cepei pentru aroma de fum este cel mai bun mod de a verifica coacerea, nu toți fumătorii sunt la fel. Când ceapa este afumată, transferați-o într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
SobaSoba
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Combinați cu restul ingredientelor.
5
Se amestecă bine și gust pentru sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista