Ceapa afumată este o fără gluten rețetă cu 20 de porții. O porție conține 487 calorii, 3G de proteine, și 45g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, sos worcestershire, fum lichid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tarta cu somon afumat si ceapa, Somon afumat și ceapă caramelizată, și Frittata de somon afumat și ceapă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înmuiați chipsurile de hickory în apă timp de 30 de minute, apoi scurgeți-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Apă
3
Așezați chipsurile înmuiate într-un fumător de plită sau fumător în aer liber la foc mediu-mare. Curățați și sfărâmați ceapa și puneți-o într-o tigaie perforată. Acoperiți cu folie de tablă, faceți câteva găuri în ea, puneți-l în fumător și fumați timp de 1 oră. Ceapa ta ar trebui să fie moale și să aibă o culoare maro frumoasă. Degustarea cepei pentru aroma de fum este cel mai bun mod de a verifica coacerea, nu toți fumătorii sunt la fel. Când ceapa este afumată, transferați-o într-un robot de bucătărie și piureul până se omogenizează. Mișto.