Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Ceapa vidaliană umplută cu Pilaf de orez-linte ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 420 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cuișoare măcinate, pastă de roșii, ceapă vidaliană și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ceapă Vidaliană Umplută La Cuptor, Pilaf de linte și orez, și Orez Brun Curry La Cuptor Și Pilaf De Linte.
Instrucțiuni
1
Tăiați aproximativ 1/2 inch de pe vârfuri și puneți părțile tăiate deoparte.
2
Puneți ceapa pe foaia de copt și dați-le un spray foarte rapid de ulei de măsline (acest lucru îi ajută să nu se ardă, dar nu este esențial).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Se presară cu puțină sare (dacă se folosește) și se macină puțin piper negru peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
(tub Mare)
4
Coaceți-le până se înmoaie și ușor caramelizate în jurul marginilor, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Lăsați cuptorul pornit, reducând focul la 350 F. În timp ce ceapa se coace, pregătiți pilaful. Tăiați orice este utilizabil din blaturile de ceapă în bucăți mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Încălziți o cratiță grea cu un blat strâns sau un aragaz de orez pulverizat ușor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8
Adăugați orezul și pasta de roșii și gătiți, amestecând, încă un minut. Dacă utilizați un aragaz pentru orez, adăugați 2 3/4 cană de apă; dacă gătiți pe aragaz, folosiți 2 1/2 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez Aragaz
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
9
Adăugați condimentele, lintea și sarea și amestecați pentru a se combina bine. Acoperiți, dați focul la minim și gătiți timp de 30 de minute. Opriți sau scoateți-l de pe foc. Când ceapa este suficient de rece pentru a se descurca, îndepărtați-le centrele împingând în sus de jos; asigurați-vă că lăsați o coajă de cel puțin 2 sau 3 straturi groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(tub Mare)
10
Tăiați un pic din Centrul cepei și întoarceți-l la ceapă pentru a sigila fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
11
Așezați ceapa într-un vas de copt mare, acoperit, care a fost ușor Uns cu ulei. Tăiați centrele de ceapă și adăugați-le, stafidele și nucile de pin în amestecul de orez. Verificați orezul-ar trebui să aibă încă puțină apă în el. Dacă nu, adăugați 1/4 cană de apă. Puneți amestecul de orez în ceapă, apăsând pentru a-l împacheta și așezându-l ușor deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
12
Stropiți 1 lingură de apă peste partea superioară a fiecărei cepe și puneți 2 linguri de apă în fundul vasului de copt. Acoperiți bine și puneți-l în cuptor. (Dacă mai aveți amestec de orez, puneți-l într-un alt vas de copt acoperit și coaceți-l împreună cu ceapa.) Verificați după 20 de minute pentru a vedea dacă orezul este fraged și nu prea uscat; dacă nu este complet gătit, readuceți-l la cuptor pentru 5-10 minute, adăugând puțină apă fierbinte dacă este prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)