Ceapa-Topped cartofi & Rutabaga prăjituri (Neeps și Tattie prăjituri)
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 21 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, unt, cartofi klondike goldust idaho și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cartofi n prăjituri de ceapă, Mini Prăjituri Cu Cartofi Cu Ceapă Caramelizată, și Prăjituri de holly acoperite cu zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Ungeți cu generozitate fiecare cană dintr-o formă standard de brioșă cu 12 compartimente.
Presărați fiecare cană cu un vârf de sare, piper și zahăr cu linguriță de zahăr; stropiți fiecare cană cu linguriță de oțet din fiecare tip de oțet.
Așezați decorativ un vârf de crenguță de rozmarin în centrul fiecărei căni. așezați o ceapă rotundă deasupra; pus deoparte.Aruncați cartofii și rutabagas cu rozmarin tocat și gălbenușuri de ou într-un castron mediu; se condimentează cu piper de linguriță și 2 lingurițe de sare. Împărțiți amestecul între cupe; punctați fiecare cu puțin unt.
Coaceți până când cartofii sunt fragede și bine rumeniți, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute. Rulați un cuțit subțire în jurul marginii fiecărei căni pentru a slăbi; inversați și serviți cald.