Ceapa perla si umplutura de telina cu ienupar si usturoi

Ceapa perla si umplutura de telina cu ienupar si usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa perlată și umplutura de țelină cu ienupăr și usturoi. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, tulpini de țelină, ceapă perlată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă, țelină și umplutură de ciuperci, Dip De Ceapă Perlată Prăjită, și Pearl Ceapa Broccoli Coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 până la 350 (folosiți temperatura curcanului necesită). Într-o oală mare la foc mediu-mare, călește ceapa și țelina cu unt până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 12 minute. Se amestecă ienupărul, usturoiul și piperul și se gătește aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se ia de pe foc și se amestecă crutoanele și 1/3 cană de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3
Combinați bulionul și oul într-un castron mic, apoi amestecați cu crutoane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Lingura umplutura într - un 9-de 13-in. dish. Acoperiți cu folie și coaceți până la abur, 30 de minute. Descoperiți și coaceți până devin aurii, 15 minute. Se împrăștie cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
* Găsiți în culoar spice.
6
Faceți înainte: până la 1 zi, faceți umplutura, puneți în caserolă, acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Coaceți aproximativ 1 oră înainte de a descoperi.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista