Ceapa perla si umplutura de telina cu ienupar si usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ceapa perlată și umplutura de țelină cu ienupăr și usturoi. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 16. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și דל פחמימות, dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați piper, tulpini de țelină, ceapă perlată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ceapă, țelină și umplutură de ciuperci, Dip De Ceapă Perlată Prăjită, și Pearl Ceapa Broccoli Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 până la 350 (folosiți temperatura curcanului necesită). Într-o oală mare la foc mediu-mare, călește ceapa și țelina cu unt până când legumele încep să se rumenească, aproximativ 12 minute. Se amestecă ienupărul, usturoiul și piperul și se gătește aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă crutoanele și 1/3 cană de pătrunjel.
Combinați bulionul și oul într-un castron mic, apoi amestecați cu crutoane.
Lingura umplutura într - un 9-de 13-in. dish. Acoperiți cu folie și coaceți până la abur, 30 de minute. Descoperiți și coaceți până devin aurii, 15 minute. Se împrăștie cu pătrunjel.
* Găsiți în culoar spice.
Faceți înainte: până la 1 zi, faceți umplutura, puneți în caserolă, acoperiți și răciți.
Coaceți aproximativ 1 oră înainte de a descoperi.