Ceapa Franceză Se Înmoaie De La Zero
Ceapa franceză Dip de la zero este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest hor d ' oeuvre are 290 calorii, 1g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper măcinat, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Dulce Vidalian Ceapa Dip, și Ceapa se înmoaie de la zero pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapa și 1/4 linguriță de sare kosher. Gatiti si amestecati pana cand ceapa este caramelizata la un maro auriu frumos, aproximativ 20 de minute.
Scoateți ceapa de pe foc și răciți-o.
Se amestecă împreună smântâna, maioneza, praful de usturoi, piperul alb și sarea kosher rămasă. Se amestecă ceapa când sunt reci. Acoperiți și refrigerați scufundarea timp de cel puțin 2 ore înainte de servire.