Ceapa Franceză-Carne De Vită-Tăiței Coace
Franceză ceapa-carne de vită-taitei coace ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 514 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,02 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de tăiței largi de ou, crutoane condimentate, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Ceapa Franceză Se Coace, Ceapa Franceză Zoodle Coace, și Carne De Vită Taitei Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți tăiței conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, în cuptorul olandez de 5 litri, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită, ceapă și ciuperci; gatiti aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent, pana cand carnea de vita se rumeneste pe toate partile, ceapa este moale si ciupercile se rumenesc.
Răspândiți tăiței în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Puneți amestecul de carne de vită peste tăiței.
În același cuptor olandez, încălziți 2 1/2 căni de bulion până la fierbere la foc mediu-mare. Într-un castron mic, amestecați restul de 1/2 cană de bulion și făina până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în bulion fierbinte. Gatiti, amestecand continuu, pana se inmoaie si se ingroasa. Se amestecă rozmarinul, sarea și piperul.
Se toarnă peste amestecul de carne de vită; se amestecă până se omogenizează bine.
Se presară cu crutoane, apoi brânză.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când se topește bule în jurul marginilor și brânza.