Ceai verde somon Pocat cu sos de Lime de ghimbir
Ceaiul verde somon fiert cu sos de lămâie de ghimbir este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boabe de piper, ghimbir, file de somon și tei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere pocate cu sos de cremă de ceai verde, Fidea de ceai verde cu somon afumat și un pansament de ghimbir murat, și Bol de orez cu somon cu sos de ghimbir-Lime.
Instrucțiuni
Puneți apa într-o tigaie dreaptă sau oală cu capac.
Adăugați 3 jumătăți de tei (stoarcerea sucului în apă înainte de adăugare), 5 linguri de miere, ghimbir, sare și boabe de piper și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 10 minute pentru a infuza apa cu arome.
Scoateți și rezervați 1/2 cană din acest lichid de braconaj.
Scoateți oala de pe foc și adăugați ceaiul. Lăsați ceaiul să se absoarbă timp de 3 până la 5 minute. Glisați cu grijă somonul în apă. Acoperiți și braconați până când peștele este doar gătit și ferm la atingere, aproximativ 6 până la 7 minute.
Între timp, într-o oală mică la foc mic, fierbeți 1/2 cană de lichid rezervată împreună cu sucul și coaja jumătății de var rămase și 1 lingură de miere rămasă. Gatiti pana cand lichidul se reduce cu 2/3 si se ingroasa, 7-10 minute.
Scoateți peștele cu o lingură cu fante și aranjați pe farfurii de servire.
Stropiți puțin din sos peste fiecare bucată somon înainte de servire.