Ceai verde somon Pocat cu sos de Lime de ghimbir

Ceai verde somon Pocat cu sos de Lime de ghimbir
Ceaiul verde somon fiert cu sos de lămâie de ghimbir este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită boabe de piper, ghimbir, file de somon și tei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pere pocate cu sos de cremă de ceai verde, Fidea de ceai verde cu somon afumat și un pansament de ghimbir murat, și Bol de orez cu somon cu sos de ghimbir-Lime.

Instrucțiuni

1
Puneți apa într-o tigaie dreaptă sau oală cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați 3 jumătăți de tei (stoarcerea sucului în apă înainte de adăugare), 5 linguri de miere, ghimbir, sare și boabe de piper și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 10 minute pentru a infuza apa cu arome.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
GhimbirGhimbir
MiereMiere
SucSuc
ApăApă
VarVar
SareSare
3
Scoateți și rezervați 1/2 cană din acest lichid de braconaj.
4
Scoateți oala de pe foc și adăugați ceaiul. Lăsați ceaiul să se absoarbă timp de 3 până la 5 minute. Glisați cu grijă somonul în apă. Acoperiți și braconați până când peștele este doar gătit și ferm la atingere, aproximativ 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
ApăApă
PeștePește
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Între timp, într-o oală mică la foc mic, fierbeți 1/2 cană de lichid rezervată împreună cu sucul și coaja jumătății de var rămase și 1 lingură de miere rămasă. Gatiti pana cand lichidul se reduce cu 2/3 si se ingroasa, 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
SucSuc
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Scoateți peștele cu o lingură cu fante și aranjați pe farfurii de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
7
Stropiți puțin din sos peste fiecare bucată somon înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SosSos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista