Ceai Rusesc Fierbinte

Ceai Rusesc Fierbinte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați hot Russian tean. Această rețetă face 10 porții cu 280 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de garnitură: portocaliu, pudră de ceai instant, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sala De Ceai Rusă Dressing Rusesc, Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, și Ceai Cu Gheață Thailandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 litru de apă, zahăr și bețișoare de scorțișoară la fiert într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Se amestecă restul de 3 litri de apă, concentrate congelate și pulbere de ceai. Gatiti pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Serviți imediat; garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista