Ceai Roșu Înghețat
Ceaiul roșu înghețat ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 48 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pungi de ceai zinger, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Cupcakes vegane cu ceai cu gheață cu glazură de ceai cu lămâie.
Instrucțiuni
Se toarnă 4 căni de apă clocotită peste pungile de ceai; acoperiți și abrupți 5 minute.
Scoateți pungile de ceai din apă, strângând ușor.
Adăugați 2 căni de apă rece și 1/2 cană de zahăr, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se servește peste gheață.
*Doar în scopuri de testare, am înlocuit 1/2 cană Splenda Granular pentru a face o băutură fără zahăr.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit ceai roșu Kalahari.