Ceai Rece Cu Gheață De Rubarbă
Ceaiul rece cu gheață de rubarbă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 72 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de pungi de ceai, apă, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 12 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este improvizabil. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Se răcește cu un pahar de ceai rece Sangria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați rubarba într-o oală mare cu zahărul și 1 litru de apă. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mic timp de aproximativ 4 ore, amestecând ocazional pentru a preveni arderea, până când rubarba devine o pastă groasă. Se răcește, apoi se pune lingura în tăvi cu cuburi de gheață și se îngheață peste noapte.
Aduceți 1 litru de apă la fierbere.
Se toarnă într-un ulcior peste pungile de ceai. Se amestecă mierea și zahărul. Se răcește, apoi se dă la frigider până se răcește.
Serviți ceai rece de gheață cu cuburi de gheață de rubarbă.