Ceai De Vită
Tean de vită este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. Această băutură are 236 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de friptură de vită, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită, sarea și apa într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mare.
Lăsați amestecul să fiarbă 1 minut. Reduceți căldura la minim și lăsați apa să fiarbă abia încă 20 de minute, îndepărtând orice gunoi care se formează la suprafață.
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească.
Turnați lichidul și bucățile de carne de vită în borcan sau recipient, acoperiți-l bine și lăsați lichidul să se absoarbă (cum ar fi ceaiul, desigur) la frigider pentru cel puțin 24 de ore.
Strecurați lichidul fie prin pânză de brânză, fie printr-o strecurătoare cu ochiuri fine și aruncați carnea de vită. Vei rămâne cu ceaiul.
De la prânzul lui Ploughman și sărbătoarea Avarului: mâncare autentică la Pub, tarif la Restaurant și gătit acasă din orașe mici, orașe mari și sate de țară din insulele britanice de Brian Yarvin. Copyright 2012 de Brian Yarvin. Publicat de Harvard Common Press. Folosit cu permisiunea Harvard Common Press.