Ceai De Pasiune

Ceai De Pasiune
Ceaiul de pasiune ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 130 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți cocktail de suc de afine, concentrat de suc de fructe de pasiune, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 26%. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandeză, Long Island Iced Tea, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 6 1/4 căni de apă clocotită peste pungile de ceai. Acoperiți și abrupți 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară SubțirePară Subțire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Scoateți pungile de ceai. Se amestecă zahărul până se dizolvă. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pară SubțirePară Subțire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Amestecați împreună ceaiul răcit, sucul de afine și concentratul de suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 InchPandișpan Individual Umplut Cu Cremă, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
CeaiCeai
4
Se servește peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista