Ceai De Curmale

Ceai De Curmale
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Ceaiul de curmal ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 245 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați caqui, ghimbir, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Curmal japonez Prost Budinca de Curmale suprasarcină, Ceai Cu Gheață Thailandez, și Long Island Iced Tea.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați 10 căni de apă, zahărul și ghimbirul și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 5 minute, se ia de pe foc și se adaugă caqui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lăsați să stea cel puțin 2 ore pentru a permite aromelor să se absoarbă. Se strecoară într-un decantor. Acoperiți și refrigerați cu până la 3 zile înainte.
3
Se servește răcit în căni de ceai garnisite cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista