Ceai Cu Gheață Lady Grey Cu Țepi De Tarhon
Ceaiul cu gheață Lady Grey cu țepi de tarhon ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă fierbinte, suc de lămâie, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ghimpat Roz Doamna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați orice miez alb din coajă. Aduceți coaja, sucul, zahărul și apa rece la fierbere, amestecând, apoi lăsați să stea, neacoperit, la foc 15 minute.
Aruncați coaja. Amestecați siropul cu tarhon într-un blender 30 de secunde. Se strecoară printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-o măsură de sticlă și se răcește complet.
Se toarnă apă fierbinte fierbinte peste ceai într-un ulcior rezistent la căldură și se lasă să se absoarbă 6 minute, apoi se aruncă plicurile de ceai. Ceai rece complet.Se amestecă siropul în ceai și se răcește cel puțin 1 oră și până la 6 (Se acoperă bine).