Ceai Cu Gheață De Piersici-Busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Tean cu gheață de piersic-busuioc. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 93 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți garnitură: crenguțe de busuioc, nectar de piersici, pliculețe de ceai de dimensiuni familiale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Rețete similare sunt Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Cel Mai Bun Ceai Cu Gheață De Piersici.
Instrucțiuni
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Se toarnă apă clocotită peste pliculețe de ceai și busuioc într-un ulcior; acoperiți și abrupți 6 minute.
Scoateți și aruncați pungile de ceai și busuiocul.
Se adaugă zahărul, amestecând până se dizolvă; se amestecă nectarul de piersici.
Se servește peste gheață zdrobită.