Ceai cu gheață de Hibiscus cu piersici

Ceai cu gheață de Hibiscus cu piersici
Ceaiul cu gheață de hibiscus cu piersici ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 110 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă caldă, piersici, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ceai Dulce De Hibiscus Cu Gheață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul, sucul de lămâie și 1 cană de apă caldă într-un bol până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați pungi de ceai, acoperiți vasul și abrupți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți pungile de ceai. Umpleți un ulcior cu gheață și piersici feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
GheațăGheață
4
Se toarnă ceai și 7 căni de apă rece. Se amestecă bine; se servește rece peste gheață suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
CeaiCeai

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista