Ceai cu gheață de Hibiscus cu piersici
Ceaiul cu gheață de hibiscus cu piersici ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 110 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă caldă, piersici, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Ceai Dulce De Hibiscus Cu Gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul, sucul de lămâie și 1 cană de apă caldă într-un bol până se dizolvă zahărul.
Adăugați pungi de ceai, acoperiți vasul și abrupți timp de 5 minute.
Scoateți pungile de ceai. Umpleți un ulcior cu gheață și piersici feliate.
Se toarnă ceai și 7 căni de apă rece. Se amestecă bine; se servește rece peste gheață suplimentară.