Ceai Cu Gheață De Cireș Negru
Black Cherry Iced Tean este un fără gluten și vegan băutură. Această rețetă servește 5. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 257 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați două pungi de 10 uncii cireșe, crenguțe de mentă, anason stelat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Limonadă De Cireșe Cu Gheață Cu Agave pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați cireșele negre, zahărul, sucul de lămâie, anasonul stelat și fasolea de vanilie cu semințele sale. Fierbeți cireșele la foc mic timp de 15 minute, zdrobindu-le de partea cratiței cu o lingură de lemn.
Scoateți cireșele de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Strecurați sucul de cireșe printr-o sită fină într-o cratiță curată, apăsând pe solide. Aruncați solidele. Aduceți sucul de cireșe la fierbere la foc moderat.
Se ia de pe foc, se adaugă pliculețele de ceai și se lasă să se absoarbă timp de 5 minute. Aruncați pungile de ceai și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Transferați ceaiul de cireșe într-un ulcior mare și dați-l la frigider până la răcire sau până la 2 zile.
Serviți ceaiul peste gheață, garnisit cu crenguțe de mentă.