Ceai Cu Gheață De Bază
Ceaiul cu gheață de bază necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 4 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 8. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți gheață, lămâie, pliculețe de ceai din orice ceai și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Cupcakes cu ceai cu gheață Vegan cu glazură de ceai cu gheață cu lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați pungile de ceai într-un ulcior mare de sticlă rezistent la căldură. Folosiți un cojitor de legume pentru a îndepărta coaja de lămâie sau portocală, evitând cât mai mult din miezul alb și adăugați coaja în ulcior.
Se toarnă apa care fierbe în ulcior și se lasă să se absoarbă cel puțin 5 minute.
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le. Puneți la frigider ceaiul până cool.To serviți, umpleți paharele de ceai cu gheață cu gheață și turnați ceaiul peste gheață. Îndulciți cu sirop simplu, dacă doriți.