Cea Mai Ușoară Focaccia

Cea Mai Ușoară Focaccia
Cel mai simplu Focaccian este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 299 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 439 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Funcționează bine ca o pâine. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină, apă caldă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Cum se face Focaccia Pâine și rozmarin usturoi Focaccia, pâine cu focaccia de busuioc , cum se face pâine cu focaccia de busuioc, și Cel Mai Simplu Lasagnan Vreodată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați zahărul și drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până la crem, aproximativ 10 minute.
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de drojdie cu făina; amestecați bine pentru a combina. Se amestecă în apă suplimentară, 1 lingură la un moment dat, până când toată făina este absorbită. Când aluatul s-a strâns, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați scurt timp de aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în castron și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Se acoperă cu o cârpă umedă și se lasă să se ridice într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată; frământați scurt. Bateți sau Rulați aluatul într-o foaie și așezați-l pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Ungeți aluatul cu ulei și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Coaceți focaccia în cuptorul preîncălzit timp de 10 până la 20 de minute, în funcție de claritatea dorită. Dacă vă place umed și pufos, atunci va trebui să așteptați doar aproximativ 10 minute. Dacă vă place mai crocant și mai întunecat în exterior, poate fi necesar să așteptați 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista