Cea mai simplă tocană de pui și praz
Nevoie de o curs principal fără gluten? Cea mai simplă tocană de pui și praz ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 28G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, ulei de măsline, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cea Mai Simplă Tocană Coreeană De Vită, Cea Mai Simplă Tocană De Miel Cu Scorțișoară, și Cel Mai Simplu Pui Fript Vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați ciupercile și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți, amestecând, până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 4 minute. Răzuiește prazul și ciupercile pe o farfurie.
Condimentați puiul cu sare și piper și praf ușor cu făină, scuturând orice exces.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Adăugați puiul și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Adăugați bulionul de pui și cimbru și fierbeți la foc moderat până când puiul este doar gătit, aproximativ 1 minut. Folosind o lingură cu fante, transferați puiul pe farfurie cu legumele.
Fierbeți stocul la foc moderat până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute. Întoarceți puiul, prazul și ciupercile în tigaie și fierbeți la foc mic până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Într-un castron mic, amestecați smântâna cu muștarul și amestecați în tocană.
Scoateți tigaia de pe foc. Condimentați tocanita cu sare și piper și serviți.