Cea Mai Bună Înghețată De Căpșuni

Cea Mai Bună Înghețată De Căpșuni
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, cea mai bună înghețată de căpșuni ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 148 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Funcționează bine ca desert. Este perfect pentru Ziua Mamei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr, lapte, frișcă grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Înghețată cu lapte de cocos cu căpșuni prăjite (vegană) + Sfaturi pentru a vă face înghețata de casă moale, Inghetata Duminica: Inghetata Cu Capsuni, și Inghetata Duminica: Inghetata Cu Capsuni.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare și grea, combinați ouăle și laptele; se amestecă zahărul. Gatiti si amestecati la foc mediu-mic pana cand amestecul se ingroasa si acopera spatele unei linguri, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; se amestecă marshmallows până se topesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
3
Setați cratița în gheață și amestecați amestecul timp de 5-10 minute sau până se răcește. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Când este gata să înghețe, se toarnă în cilindrul unui congelator de înghețată și se îngheață conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Ingrediente, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Conserve Piersici, Scurse, Moscato, Tipul Elementului De Meniu, Moscato Dasti

Înghețata de căpșuni funcționează foarte bine cu cremă Sherry, băutură alcoolică și Ingredient. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Purple Star Ancient Lakes Riesling cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Purple Star Lacuri Antice Riesling
Purple Star Lacuri Antice Riesling
Aromele de caise și piersici albe poartă prin gustul dulce mediu cu arome de caise uscate, fructe de piatră și miere. Echilibrat pe finisaj cu aciditate naturală.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista