Cea mai bună salată de varză mărunțită cu parmezan Pecan și afine

Cea mai bună salată de varză mărunțită cu parmezan Pecan și afine
Cea mai bună salată de varză mărunțită cu parmezan Pecan și afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți piper, drojdie nutritivă, sare de mare de cereale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de varză mărunțită cu nuci de pin, coacăze și parmezan, Varză de Bruxelles mărunțită cu fistic, afine și parmezan, și Salată de Kuri roșii și sfeclă de sfeclă cu pansament Balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 8-10 minute până când sunt parfumate și ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți tulpinile din varză și aruncați-le (puteți economisi pentru smoothie-uri dacă sunteți nucleu dur!). Tăiați mărunt frunzele de kale (cu cât sunt mai mici, cu atât mai bine!).Spălați varza și rotiți-o uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmoothieSmoothie
KaleKale
4
Așezați varza uscată într-un castron mare.Pentru pansament: într-un mini robot de bucătărie, procesați usturoiul până se toacă. Acum adăugați lămâia, uleiul, sarea și piperul și procesați până se combină. Reglați după gust, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
KaleKale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă pansamentul pe kale și se amestecă în kale cu mâinile sau se aruncă cu linguri. Continuați să amestecați aproximativ 1 minut pentru a vă asigura că totul este acoperit perfect.Pentru parm pecan: clătiți mini procesorul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
KaleKale
6
Adăugați nucile pecan în procesor și procesați până când nucile pecan au dimensiunea mazării sau puțin mai mari. Acum adăugați drojdia nutritivă, uleiul și sarea și procesați din nou până când este o firimitură grosieră. Asigurați-vă că nu supraprocesați - ne dorim în continuare o textură crocantă frumoasă aici, nu pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Presărați parmezanul pecan peste toată salata. Aruncați o mână sau două de afine uscate. Înfășurați și puneți-l la frigider timp de 30-60 de minute pentru a se înmuia. Am încercat să las această salată să stea peste noapte în frigider și am preferat foarte mult aroma salatei servite în ziua, așa că nu recomand să fac această salată cu o zi înainte și să o las să stea peste noapte în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate97
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiCrăciun
Revista