Cea mai bună salată de varză mărunțită cu parmezan Pecan și afine

Cea mai bună salată de varză mărunțită cu parmezan Pecan și afine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 240 calorii. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți piper, drojdie nutritivă, sare de mare de cereale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de varză mărunțită cu nuci de pin, coacăze și parmezan, Varză de Bruxelles mărunțită cu fistic, afine și parmezan, și Salată de Kuri roșii și sfeclă de sfeclă cu pansament Balsamic portocaliu de afine și parmezan Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 149°.
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 8-10 minute până când sunt parfumate și ușor aurii.
Scoateți tulpinile din varză și aruncați-le (puteți economisi pentru smoothie-uri dacă sunteți nucleu dur!). Tăiați mărunt frunzele de kale (cu cât sunt mai mici, cu atât mai bine!).Spălați varza și rotiți-o uscată.
Așezați varza uscată într-un castron mare.Pentru pansament: într-un mini robot de bucătărie, procesați usturoiul până se toacă. Acum adăugați lămâia, uleiul, sarea și piperul și procesați până se combină. Reglați după gust, dacă doriți.
Se toarnă pansamentul pe kale și se amestecă în kale cu mâinile sau se aruncă cu linguri. Continuați să amestecați aproximativ 1 minut pentru a vă asigura că totul este acoperit perfect.Pentru parm pecan: clătiți mini procesorul și uscați-l.
Adăugați nucile pecan în procesor și procesați până când nucile pecan au dimensiunea mazării sau puțin mai mari. Acum adăugați drojdia nutritivă, uleiul și sarea și procesați din nou până când este o firimitură grosieră. Asigurați-vă că nu supraprocesați - ne dorim în continuare o textură crocantă frumoasă aici, nu pudră.
Presărați parmezanul pecan peste toată salata. Aruncați o mână sau două de afine uscate. Înfășurați și puneți-l la frigider timp de 30-60 de minute pentru a se înmuia. Am încercat să las această salată să stea peste noapte în frigider și am preferat foarte mult aroma salatei servite în ziua, așa că nu recomand să fac această salată cu o zi înainte și să o las să stea peste noapte în frigider.