Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cea mai bună salată de bază Caesar. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 407 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de fileuri de hamsii, parmezan, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru crutoane: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă uleiul și condimentele împreună
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Aruncați cuburi de pâine cu amestec de ulei
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Așezați cuburi de pâine pe o tigaie uniform
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, intorcand crutoanele la jumatate pentru a cocosi oul:asezati cu grija oul in apa clocotita, acoperind doar oul.Opriți focul și lăsați să stea 1 minut.Scoateți imediat oul din oul cu apă fierbinte și lăsați-l să se răcească în baie de gheață.Asamblarea salatei:într-un castron mare, zdrobiți usturoiul, sarea, hamsiile, coriandrul tocat și muștarul cu 2 furculițe pentru a forma o pastă groasă, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Kg Tortillas De Maíz
Crutoane
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Vermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Crăpați oul răsfățat în amestec și bateți scurt, adăugați sucul de lămâie și bateți până se omogenizează
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Adăugați încet uleiul de măsline în timp ce continuați să bateți amestecul cu furculița ar trebui să fie o consistență ușoară, cremoasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8
Adăugați amestecul de brânză rasă și amestecați pentru a combina
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Îmbrăcați ușor frunzele de romaine rulând frunzele în castron cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Așezați fiecare frunză pe un platou cu lingura în sus
11
Așezați crutoanele în castron cu pansamentul rămas și amestecați scurt.Lingurați crutonul și amestecul de pansament în fiecare dintre frunzele de romaine, în mod egal
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Garnisiți cu niște crenguțe de coriandru și jalapenos feliat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos Feliat
1 Kg Tortillas De Maíz
13
Condimentează cu piper negru crăpat și servește.Permiteți oaspeților să-și apuce frunza cu mâna sau să le ofere un cuțit și o furculiță