Cea Mai Bună Salată De Bază Caesar

Cea Mai Bună Salată De Bază Caesar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cea mai bună salată de bază Caesar. Această rețetă servește 4 și costă 1,56 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 407 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de fileuri de hamsii, parmezan, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Salată de pui Caesar cu crutoane de usturoi {și pansament ușor Caesar}, Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar, și Salată de Paste Caesar de pui cu pansament ușor Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crutoane: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se amestecă uleiul și condimentele împreună
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Aruncați cuburi de pâine cu amestec de ulei
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Așezați cuburi de pâine pe o tigaie uniform
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Gatiti 20 de minute sau pana se rumenesc, intorcand crutoanele la jumatate pentru a cocosi oul:asezati cu grija oul in apa clocotita, acoperind doar oul.Opriți focul și lăsați să stea 1 minut.Scoateți imediat oul din oul cu apă fierbinte și lăsați-l să se răcească în baie de gheață.Asamblarea salatei:într-un castron mare, zdrobiți usturoiul, sarea, hamsiile, coriandrul tocat și muștarul cu 2 furculițe pentru a forma o pastă groasă, condimentați cu piper negru proaspăt măcinat
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CrutoaneCrutoane
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Crăpați oul răsfățat în amestec și bateți scurt, adăugați sucul de lămâie și bateți până se omogenizează
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
7
Adăugați încet uleiul de măsline în timp ce continuați să bateți amestecul cu furculița ar trebui să fie o consistență ușoară, cremoasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Adăugați amestecul de brânză rasă și amestecați pentru a combina
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9
Îmbrăcați ușor frunzele de romaine rulând frunzele în castron cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Așezați fiecare frunză pe un platou cu lingura în sus
11
Așezați crutoanele în castron cu pansamentul rămas și amestecați scurt.Lingurați crutonul și amestecul de pansament în fiecare dintre frunzele de romaine, în mod egal
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Garnisiți cu niște crenguțe de coriandru și jalapenos feliat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
13
Condimentează cu piper negru crăpat și servește.Permiteți oaspeților să-și apuce frunza cu mâna sau să le ofere un cuțit și o furculiță
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista