Cea Mai Bună Răspândire A Ardeiului Roșu Prăjit

Cea Mai Bună Răspândire A Ardeiului Roșu Prăjit
Cea mai bună răspândire a ardeiului roșu prăjit este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție conține 25 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca un condiment, și se face în jurul valorii de 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sare și piper, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, Baie De Ardei Roșu Prăjită De 5 Minute, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeii, usturoiul, oțetul balsamic, uleiul de măsline și sarea și piperul în vasul de lucru al unui robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori până când sunt amestecate și netede. Refrigerați resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista