Cea mai bună prăjitură de mic dejun
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Best Breakfast Cookie ar putea fi o rețetă remarcabilă fără lactate și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 30 de porții cu 190 de calorii, 4 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 25 de cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 112 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scorțișoară măcinată, nuci, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca mic dejun. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și biscuitul cu fulgi de ovăz pentru micul dejun, biscuitul cu fulgi de ovăz și biscuitul cu fulgi de ovăz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți foile de prăjituri sau tapetați cu hârtie de copt.
Într-un castron mare, amestecați zahărul brun, ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și scorțișoara. Faceți o fântână în centru și turnați uleiul de canola, piureul de prune uscate, apa, albușurile și vanilia.
Se amestecă până se omogenizează bine. Se amestecă stafidele, nucile și caisele. Scoateți fursecurile folosind o cupă de înghețată sau rulați în bile de mărimea unei mingi de golf.
Așezați fursecurile la 2 centimetri unul de celălalt pe foile de prăjituri pregătite și aplatizați-le la 1/2 înălțime cu mâinile umede. Aceste fursecuri nu se aplatizează foarte mult în timpul coacerii.
În cuptorul preîncălzit, coaceți 8 minute pentru prăjiturile mestecate, 10 până la 12 minute pentru prăjiturile uscate. Cookie-urile nu vor deveni crocante.
Scoateți din foile de prăjituri pentru a se răci pe gratele de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Biscuitul pentru mic dejun funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Riesling-ul Pro-Bono cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Riesling Pro-Bono]()
Riesling Pro-Bono
Intrare crocanta cu un corp echilibrat; rotunjite cu o aciditate strălucitoare.