Cea mai bună friptură la oală

Cea mai bună friptură la oală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Best Pot Roast. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 363 de calorii . Pentru 1,76 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, ulei de canolan, făină și sare și piper măcinat grosier. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , care este solid. Rețete similare sunt Cum să faci cea mai bună friptură cu oală , friptură instantanee pentru oală sub presiune și friptură clasică .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați într-o tigaie mare; se asezoneaza cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Adăugați ceapa, morcovii și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Într-o cratiță mare, puneți la fiert apa, bulionul și foile de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se toarnă peste friptură și legume. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald. Pentru sos, strecoară sucul din tigaie, rezervând 2 căni. Aruncați legumele și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Într-o cratiță mare, la foc mediu, topește untul; se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat sucul din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sucul de lămâie și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Serviți cu friptură.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista