Cea mai bună friptură la oală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Best Pot Roast. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 363 de calorii . Pentru 1,76 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită apă, ulei de canolan, făină și sare și piper măcinat grosier. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , care este solid. Rețete similare sunt Cum să faci cea mai bună friptură cu oală , friptură instantanee pentru oală sub presiune și friptură clasică .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Transferați într-o tigaie mare; se asezoneaza cu sare si piper.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina.
Într-o cratiță mare, puneți la fiert apa, bulionul și foile de dafin.
Se toarnă peste friptură și legume. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când carnea este fragedă, întorcându-se o dată.
Scoateți friptura pe un platou de servire și păstrați-l la cald. Pentru sos, strecoară sucul din tigaie, rezervând 2 căni. Aruncați legumele și frunzele de dafin.
Într-o cratiță mare, la foc mediu, topește untul; se amestecă făina până se omogenizează. Se amestecă treptat sucul din tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sucul de lămâie și sosul de ardei iute.