Caș De Piersici
Cașul de piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 48 de porții cu 101 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți unt, apă de trandafir, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brânză De Piersici Vegană, Nori de bezea cu caș de piersici, și Brânză de piersici sănătoasă (fără grăsimi, fără zahăr și vegan!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați jumătățile de piersici într-un blender până se omogenizează; transferați într-un castron mare.
Bateți zahărul, ouăle, gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și apa de trandafir în piureul de piersici până când sunt încorporate.
Topiți untul în vârful unui cazan dublu peste apă fierbinte; amestecați amestecul de piersici în unt topit, amestecând constant, până când cașul este îngroșat, 5 până la 10 minute.
Sterilizați borcanele și capacele în apă clocotită timp de cel puțin 5 minute. Împachetați cașul de piersici în borcanele fierbinți, sterilizate, umplând borcanele până la 1/4 inch de sus. Rulați un cuțit sau o spatulă subțire în jurul interiorului borcanelor după ce au fost umplute pentru a îndepărta bulele de aer. Ștergeți jantele borcanelor cu un prosop de hârtie umed pentru a îndepărta reziduurile alimentare. Sus cu capace și înșurubați inelele.
Așezați un suport în fundul unui vas mare și umpleți la jumătate cu apă. Aduceți la fierbere și coborâți borcanele în apa clocotită folosind un suport. Lăsați un spațiu de 2 inci între borcane.
Se toarnă mai multă apă clocotită, dacă este necesar, pentru a aduce nivelul apei la cel puțin 1 inch deasupra vârfurilor borcanelor. Aduceți apa la fierbere, acoperiți vasul și procesați timp de 10 minute.
Scoateți borcanele din vas și așezați-le pe o suprafață acoperită cu pânză sau lemn, la câțiva centimetri distanță, până se răcește. Odată răcit, apăsați partea superioară a fiecărui capac cu un deget, asigurându-vă că sigiliul este strâns (capacul nu se mișcă deloc în sus sau în jos). A se păstra într-o zonă rece și întunecată.