Caș de lămâie rapid și ușor
Cașul de lămâie rapid și ușor este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 350 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr, ouă, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 19%. Încercați Caș de lămâie rapid și ușor, Caș Ușor De Lămâie, și Bare Ușoare De Caș De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pasul unu: grătar coaja de la lămâi la egal cu 2 linguri.
Tăiați lămâile în jumătate; strângeți sucul într-o cană de măsurare la egal cu 1 cană.
Pasul doi: bateți untul și zahărul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare. Adăugați treptat suc de lămâie în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare; se amestecă coaja. (
Amestecul va arăta coagulat.)
Transfer la un 3-qt. bol sigur pentru cuptorul cu microunde.
Pasul trei: cuptorul cu microunde la 5 minute, amestecând la intervale de 1 minut. Cuptor cu microunde, amestecând la intervale de 30 de secunde, încă 1 până la 2 minute sau până când amestecul se îngroașă, acoperă spatele unei linguri și începe să se îngroape ușor când este agitat.
Așezați folie de plastic rezistentă direct pe caș cald (pentru a preveni formarea unei pelicule) și răciți 4 ore sau până când este ferm. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.
Metoda aragazului: pregătiți-vă conform instrucțiunilor prin Pasul 2, transferând amestecul într-un 4-qt greu. cratiță. Gatiti la foc mediu-mic, batand constant, 14-16 minute. Procedați conform instrucțiunilor din Pas